Vincenzo Orlando
  • Palermo
  • 06/04/1947

Scritti da Vincenzo Orlando

7 su 7

Me nanna

Me nanna,s'evissi jutu a scola,
evissi eddivintatu 'ne professoressa,
'mmeci disigna sulu 'a(…)

La Verità non esiste al di fuori di noi, ma è dentro ciascuno di noi.