Gianfranco Pacco
  • Trieste (Italia)
  • 04/10/1963

Biografia

Geometra... a canestro su un palco... sempre a zogar come i fioi su una nuvola... scriver de tuto come in una favola...

Segni particolari

Peter Pan dai canestri alla montagna, passando per il palco e la scrittura.

Seguimi

Poesie di Gianfranco Pacco

50 su 57

Fiaba

Zavatando su pe’l monte son finido fra le sconte e ghe iera un panorama no so come(…)

El mito

No te digo e no te conto
questa storia xè ‘na fiaba
dedicada un poco in sconto
a una cocola(…)

Vento

Viene da destra dai monti
oppure dal bosco
ma ti raggiunge
in ogni posto Si infila nella(…)

Ferie

Partenza intelligente
De note xe meo viagiar
Per gaver meno fila
Ma no te se devi(…)