L'ultimo desiderio

Prima ti mmuriri
vogghiu nà cosa
mentri ca ll'anima
mi lassa
e lu cuerpu sì rriposa
T'Aggià circari
na curtisia
vogghià vesciu
la mammaredda mia...
Iu piccinnodda ti la scola 
ca mi specchiu
n'tra lu vitru ti la porta
edda giuvinotta
mi pettina la cota
mi faci na carizza
e dici cu nu vasu
" Comu si bedda"