Senza te

Senza te star poter non restar me imprigionar me incatenar me necar   te lasciar poter non abbandonar me incarcerar me  catena far me giudicar   te separar poter non sciolto far me catena restar me in lacrimis star me abbattuto restar   te divider poter non far liber me in ceppi esser me pianti aver me triste render   te liberar poter non legato non far me in giogo mettere far me in tristezza passar me in lieto cangiar.