Amore è ...

Amore è disordine,
Amore è sublimità,
Amore è bellezza sconfinata,
Amore è divinità compiuta,
Amore è musica,
Amore è vertigine corale,
Amore è arte senza veli,
Amore è rivoluzione,
Amore è illimitata naturalezza,
Amore è bene supremo che annulla ogni distorsione umana e ogni male!