Dedica ai fedales di sessant'anni

Sos sessant'annos sunu comente
s'ora de s'iscuricada de una
vort'e die,
cando su sole nde es valau,
nos batit a pessare.
A mie, chissà poite,
a sa valada de sa notte,
mi venit su disizzu chi
mi juechet a s'amore,
a esser peccadore.
Forzis chi pro custu,
arribau a sos sessanta,
bi pesso meda a su
recattu e
a su cuntattu amorosu,
a sas debilesas de sa petza,
chi mi tentana che su diavulu,
vinzas pessandevila vene,
non appo prus fattu.....

A sos fedales de sos 60 annos