L' ammore coce

L'ammore coce dint' o' core,
l'ammore tace quann' ten' paur'
ca' na' lacrima putess' scennr'
e fa' capì ogni cos',
ca' tutt' e' suonn' ormai
stann' dint' all'uocchie tuoj,
ca' a' vita è na' cannela spent'
se tu t' n' vaj.
L'ammore coce quann' è over'
e tu o' ssaj buon guagliò
quann' o' core tremm' e
ha perz' a' capa.