O' CORE S'E' SPUSTAT'

O’ core s'è spustat’,
sé né jut’ iss sul’
miez’ a’ na’ via,
senza chiù sole’,
senza chiù ammore,
senza chiù
na’ justa direzione,
sulament’
n’ ombra e’ tempesta
attuorn’ a’ stù core.