Briciole d’estasi

Furon baci le carezze

di nascosto

all’onde della luna

Fluide bende

sull’occhio vigile

dei sensi

Fermenti fummo

fermenti cademmo

in code di stelle:

briciole d’estasi in estasi giacenti.