Cu mme

Tutto resta, si pure è sera.
Nun si nu ricordo è basta.
Si na fiamma ca tremma ancora,
n'funno a sta vita mia.
Fino a quando me sbatte 'o pietto,
tu rieste cca.
Dinto 'a tutto chello ca song io.
Pecché, chello ca songo io, si tu.
E po' nun me m'porta si c'è sta,
'o nun c'è sta, quacche cosa, ca te porta
addo nun se po sapé.
A me, me m'porta sulo e stu mumento,
ca pe mo, staje cca dinto a chesta sera,
n'zieme 'a me.