Cu tutto o' core

E pparole pe’ tte nun esistene
è stata a' mano e' Dio...a creare Napoli!
Si troppa luce pure ppe o' sol ...
da o Maschio, al Palazzo alla Galleria...Posillipo,
un’infinità e' bellezza!
Che vuo’ cchiù?
Ca’ c'è cchiu' e' quanto puo' bberè cu e' occhi
Ogne juorno, ra luntano, te guardo e me piace cchiù assaje
“Napule, luntano’a te...quanta malincunia”
Ma quanti sul ci’ stann’ o’ munno...duje
nu' è là e l'altro sta ca'...ra te!
Quando te percorrevo, e’ gambe si ne andavano ra sole,
mo' te seguo cu e' uocchi 'ncoppa
a facebook, propeto a' stessa cosa,
vir' ca' piacere!
Cu’ tutto o’ core...sempe.
Luciano Capaldo