'E nonne

'E nonne

'E mani re' nonne
song sempe piene e' rughe e vene

lunghe taglienti ed eleganti
come e' pieghe e' nu' pantalone
ben stirato.

Segui bbene chelle vene ca' te
narrano a' storia
impara a carezzarle, seguirle,

sentirai o' sangue scorrere
e raggiungerà o' core toje.

Luciano Capaldo