Fireproof heart - Cuore ignifugo

At times my heart feels like a stone,
heavy and cold;
and then sometimes it feels like a shell,
empty and lost.
I wish I could bring it back to life,
but you cannot set a stone on fire
nor a shell.

Trad.

A volte il mio cuore è come una pietra,
pesante e freddo;
e poi ancora è come una conchiglia,
vuoto e perso.
Vorrei riportarlo in vita,
ma non puoi incendiare una pietra
e nemmeno una conchiglia.