LOVE

You are killing my soul ,
my heart is a stormy winter sea ,
my body is setting on fire ,
please , leave me alone ,
please , leave me alone.

I've lost my young strong ,
another suffering can make me go mad ,
I don't want to be so sad ,
please , leave me alone ,
please , leave me alone.

My mind is so full of strange thoughts ,
say "I love you" is very difficult now ,
my nights are always shaken ,
please , leave me alone ,
please , leave me alone.

When you are in me , I do not exist ,
foreign words go out from my mouth ,
my eyes look another world ,
please , leave me alone ,
please , leave me alone!.