Nù Vulìo (Un desiderio)

Nù Vulìo Comma se po’ scurdà
Nù core e ò Bene;
nemmeno po’ fernì
nù Grande Ammore.
E si pure, ò tempo se ne fuije
Annascunnuso ‘nce resta,
l’Ammore à tutte’dduije.
Tu chiagne sulo quanno nun sì vista
Ie pure, quanno pozzo,
mme affaccio a stà fenesta.
E quanne ò cielo chiove
Ie me faccio piglià ‘à stù vulìo
Me metto a chiàgniére pur’io.  


Un desiderio Come si po’ scordare
un cuore e il Bene,
nemmeno può finire
Un Grande Amore.
E seppure, il tempo vola via
nascosto ci resta
l’Amore a tutti e due.
Tu piangi solo quando non sei vista,
Io pure, quando posso,
mi affaccio a questa finestra
e quando il cielo piove
Io mi abbandono al desiderio
Mi metto a piangere pure io.


  04.03.2009