Quel Nadal

quel nadal

che picio iero

me scondevo soto el leto

per veder babo nadal

che rivava in camineto

co le rene mi credevo

parchegiade sora el teto

in gropado un fiatin

in quel buso iera streto

desso i tempi xe cambiadi

el te riva su fesibuk

taga clica manda mail

che va vanti xe el progresso

ma se un atimo scoltemo

fa rumor ancora desso

de nadal i auguri veri

come un tempo se capissi

quei del cuor

i xe sinceri

ogi uguale come ieri